Magic-Hands: (+31) (0)30 85 00 410
Promis:           (+31) (0)30 60 20 120
Fax:                (+31) (0)30 85 00 411
Inlognaam*   
Wachtwoord*   
twitter met Magic Hands
Facebookpagina van Magic Hands
Blijf op de hoogte van Magic Hands BV op Linkedin
youtube
Voor uw groothandel

Voor uw groothandel

complete ERP software

Nog makkelijker uw voorraad bijhouden, uw bestellingen de deur uit en uw systeem in zien, dat kan met de complete software voor ERP van onder andere groothandels.

Headerfoto 1 (Magic Hands)

Magic Hands 

“Specialist in Maatwerk.”

Met de software oplossingen van Magic Hands stroomlijnt en optimaliseert u uw bedrijfsprocessen waardoor u meer tijd heeft voor uw klanten.

Promis BI 

Algemene inleiding Promis BI

Promis BI is een integraal softwarepakket dat specifiek is ontwikkeld voor expertisebureaus in verschillende branches. Met behulp van Promis BI speelt u maximaal in op de wensen van uw opdrachtgevers en realiseert u tegelijkertijd uw eigen bedrijfsdoelstellingen.

 

 

Met behulp van Promis BI bent u in staat om uw serviceverlening naar een hoger kwaliteitsplan te tillen en dat op uiterst effectieve en efficiënte wijze. De zgn. ´business proces engine´ stelt u in staat om uw bedrijfsprocessen in te richten en automatisch te sturen op een wijze die u of uw opdrachtgevers het beste past. Zo kunnen acties automatisch worden opgestart en ingepland (zoals e-mails, telefoontjes, besprekingen en kunnen ook documenten automatisch worden doorgezet). Op die wijze kunnen acties niet worden vergeten en worden deadlines altijd automatisch in de gaten gehouden. Bovendien bent u altijd ´in control´ en kunt u altijd, op ieder willekeurig moment, precies zien welke zaken er spelen, wat de status daarvan is, wie er met welke zaak bezig is etc. etc. En, acties kunnen automatisch op de juiste wijze worden doorbelast en gefactureerd. Het spreekt voor zich dat u uw processen dynamisch kunt aanpassen en herplannen en dat aanvullende activiteiten direct kunnen worden uitgevoerd.

 Lees meer....

 Promis BI hecht veel waarde aan kwaliteit, daarom zijn we onder andere aangesloten bij ICT Waarborg, en hiervoor gecertificeerd:

 

Sinds 23 augustus 2016 zijn we ook ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd

AddThis Social Bookmark Button